Сестра! укр

1. Найдорожщий скарб - любити,
І все життя у злагоді прожити!
Знайти у собі сили відпустити біль образ,
І обняти сестричку багато, багато раз!!!

2. Коли, Сонце за обрій сідає, 
Тобі, люба сестро, зоря колискову співає,
Пригортає тебе добрими словами,
І оберігає твої секрети від мами!!!

3. Вона, найперші квіти, тобі подарила,
І на світанку, ковдрочкою накрила,
Для тебе сестра стала відрадою,
Коли сплела тобі вінок з калиною....!

4. Ніжні квіти у волосся вплела,
І старенькі фото у альбомі знайшла,
Витерла, гіркі сльози, своїми руками,
І заспокоїла стомлене серце, ніжними словами!!!!


Рецензии