Чудний вечер... укр

ЧУДОВИЙ ВЕЧІР… 

Чудовий вечір, ліг на плечі, 
У думках, такі прості і милі речі! 
Запах, кави у квартирі розтав… 
А, мій любий котик, десь на вулиці пропав. 

Бідний котик, весь в багнюці, 
Він, втікав, від чужої цьоці! 
Він, іще таке маля, 
І, поводить себе, як чортеня! 

Але, по при все я його цілую, 
І, кожний теплий промінчик, йому подарую… 
Він, один, моє серце звеселяє…
Коли, так ніжно: « МНЯУ» - промовляє!

 Ось, вже вечір, закінчився, 
А, мій котик розізлився, 
Я, піду його погодую,
І у кінці, цього вірша, СМАЙЛИК намалюю.! :-)


Рецензии