***

Лихо гудуть,    
       Перегортаючи
Засмалені
       Сторінки,
Намистом
       Палять у груди,
Згадуючи
       Дівочі гріхи,
Осужні
       Миті; із вина,
Наче гранули
       Ртуті
Травлять розум
       Ефіром радості
Забутих
       Насолод. 


Рецензии