Досить сало мотати на вус, у шинках пропивати надi

Хвиля тиха Дніпряна несе
Степову волю прямо до моря,
Нам співають лелеки про це,
Бо не знають кордонів та горя.
Бо своїм мадрівливим крилом
Заколисують майже півсвіту
Чарівним лелечаним пером
Шлють Шевченка пісень Заповіту.
І Кодацькій фортеці зоря
Їм у мандрах лелечиних сяє,
І колись з ними також і я
В шлях чумацький у вир заспіваю.
Подивлюсь на країну святу,
Де палали пожежі та зрада,
Де не вбили надію просту
Про повернення райського сада.
Скоро встане країна моя –
Прокидайся від сну сьогодення!
Я кричу – бо живий поки я!
Козаки - це новітні знамення.

18.11.2013 =GoldKing=


Рецензии