кафе наприкiнцi падолисту

Хто ж знав, що зима,
що прийде вона,
а й прийде ж вона, зима - назавжди?

Хто й де чого мав,
улітку придбав,
сидів, кпинів з бідних,
тепер - куди?

Твій вогник палає,
а хата пустая на п`ятдесят місць!
Нічого немає,
нікого нема: йде зима!
Ой місяць листопад, падолист,
нестерпнішій лютого зміст...

Хто ж і знав, що зима,
що прийде вона,
хто ж знав, хто ж й міг...

День - тиждень - квартал -
усього й тієї зими,

зими...


Рецензии