he was

в моїм серці звільнилось місце,
в моїм небі була його стеля,
він давно вже кохає іншу...
так в душі народилась пустеля.
сонця промені, як його посмішка,
що безжалісно на попіл спалює...
він повітрям був, нині - задишка...
лише фото про нього нагадує.
він був тим, чого так бракувало
був тим болем, що заставляє жити,
нині ж пір'я на крилах не стало...
у вись до неба більш не злетіти.


Рецензии