Заклинание - на Николай

Ако ме обичаш,
ще мина през съня ти;
ако ме обичаш,
ще ме зовеш насън;
ако ме обичаш,
в съня ти ще се връщам,
щом бягаш ти наяве
от мене,мили мой.

Ако ме обичаш,
ще дойдеш ти в съня ми;
защото те обичам,
зова те пак насън;
ако ме обичаш,
при мен ще се завръщаш
не само във съня ми -
наяве,мили мой.


Рецензии