Невпинно

Темніє небо - приходить вечір,
Самотня свічка горить в вікні.
Твій мірний подих ляга на плечі
Ранковій, літній - не тій - мені.

На той світанок твоє бажання
Не було іншим, ніж є тепер.
А що це значить? Що всі камлання,
Благання, прохання
Час ніби стер.

Він ніби стер їх із уст твоїх, справді,
Проте ще й тепер пам'ятаю я
Його невтомимі тобі колисанки -
Ти спи й забувай, дитя.

Вечірня й осіння, я пам'ятаю,
Як крихта за крихтою стерся біль.
Як час розігнав твоїх спогадів зграю,
І ти залишився мені - не тій.

by Sayen, 16.11.2013.


Рецензии