Слова i Слово

 
Слова: зернини кинуті у грунт,
І що посієш — будеш пожинати.
Тут не доречний спротив а чи бунт,
Бо кожен владний серцем вибирати.
 
Бог Всемогутній, мудрий Елохім
Наш світ чудовий збудував зі Слова.
І Божим Словом міцно, навіки
Поставлені у Всесвіті основи!
 
Людина: витвір із Його руки,
Подоба Божа, з Нього взятий Образ!
Любов черпаючи із Вічної Ріки,
Ліпив Він ніжно характерний обрис...
 
Вдихнув у тіло Життєдайний Дух
І дарував уміння говорити,
У душу й тіло дав бажання й рух,
Щоб ми могли любити і творити!
 
Говорить Бог! Говорить кожен з нас...
І кожне слово має силу дії.
Слова любові чи слова образ...
Слова прокляття чи слова надії...
 
Ти зупинись. Покайся. Помолись...
Наповнюй серце істиною Слова.
Ісус є Слово! Словом вздоровись,
Щоб освятились всі твої основи.
18.11.2013р.
 


Рецензии