Рукав

Твої сльози у серці моїм,
І недоспані ночі в горох.
Я згораю у полум'ї тім
Лиш кричу «Не моє те для двох».

Десь фантазія б'є нас і б'є.
Де початок її і де край?
Лишень ти не згубись ,будь як є.
Лишень щастя усім не зламай.

Ти навмисно кохання шукав .
Ти упав в нього раз й назавжди,
Якщо зручний у долі рукав -
Не виходь з нього,геть не йди.


Рецензии