Душа бол ла

Щокою терлася долонь,
                В пітьмі тремтіла,
Не зігрівав її вогонь-
                Душа ....боліла.
Уже не помічала змін
                День, ніч, світанок,
Все билась в пастці сірих стін,
                І на останок
Кричала, мов скаженний звір,
                Крила - ламала,
Та мертва тиша, що довкіл
                Все ....поглинала.
Свій відчай скинула із пліч
               Між хмар злетіла
І впала зіркою у ніч
               Душа ......згоріла.


Рецензии