Сумую

           Грущу и  плачу  я  весь  день
           и  всё  стихи  читаю  и  читаю,
           чтоб заглушить о, сердца  боль
           и  позабыть  скорее  милого...   
                ++++++++             
           О небо широке, вгамуй мої рани,
           Полегши мій біль, забери цю любов,
           Весь жар до кохання осипли снігами,
           і відчерпни всю безглуздість розмов.
           Щоб горя не бачить і плачу не чуть,
           ЩОб серце не билося швидко, нестямно,
           Щоб сльози гіркі, що з очей потечуть
           Загоїли рани, загоїли рани…. / автор-админ/


Рецензии