Ти не правий, я вдвiчi не права...

Ти не правий, я – вдвічі не права,
Бо провокую вже поховане кохання,
Хай крижаною буде голова
В тенетах перманентного чекання…

Не хочу повернути юні роки,
Що нині крають молодою люттю
Тодішніх сподівань…. Ті кроки
Відлунюють зовсім чужою суттю…

Чому в нестерпній зрілості й зростанні
Так несподівано відкриті двері
Минулого… В чеканні
Тодішні помилки у надсучасній ері

Так дивно проступають на папері…


Рецензии
Замечательно, дорогой Викусик! Спасибо! С любовью - Марго

Маргарита Метелецкая   17.11.2013 19:22     Заявить о нарушении
..."вдвічі неправа.."

Маргарита Метелецкая   17.11.2013 19:23   Заявить о нарушении