А нi голосу, а нi гомону...

А ні голосу, а ні гомону,
Тільки цвинтарна тиша тече,
Залишилися одні спогади
Та у рамочці миле лице.
А було життя – яблуневий сад,
В нім і юність квітуча і сміх;
І кохання одне, як нічний зорепад,
І робота, і радість, і гріх.
Що було - пройшло,
Пролетіло, минуло, нема...
Бо життя людське, мов тоненьке скло,
Його доля без жалю лама...


Рецензии
Боже мій!!!!
Скільки болю... Скільки болю...

Тамара Степанова   14.09.2016 10:52     Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.