Мафия! Кошки! Ведьми!

Якби брата кум, був мафіозі,
Я б жила, як ведьмідь у своїй барлозі,
Завжди на людей страх наводила,
І кожно року домівку валила...!!!

Але, Я, не ведьмідь,
І не Відьма навіть!!!
У моїх жилах не тече кров блакитна,
Я, як кішка буваю, дуже спритна...!!!

Така природа у цих речей,
І ти не можеш прожити без грошей!
Наївним не має місця - у цьому світі,
І навіть, тоді коли, серця любов'ю, зігріті...!!!


Рецензии