Троянди

                Розы  весенние, розы прекрасные,
                как  же  люблю  я  вас  всех.
                Только дарят их мне  не  часто
                всего  лишь  один  раз  в  год..   
                ++++++++++++++

                В саду троянди пахнуть так приємно,
                Бентежать наші душі і серця,
                І будить мрії аромат таємні,
                Розбурхує нам душу без кінця.
                А скільки ніжності, краси і вроди,
                І скільки сил в величній квітці цій!
                Лише шипи, як захист їй від шкоди,
                Лишають слід кривавий на руці.
                Букет троянд, такий прекрасний, свіжий,
                Захоплює й хвилює нашу кров,
                Але квітковий аромат їх ніжний
                Лише в саду дарує нам любов.
                /  Мария Дегтяр   /    


Рецензии