Соперниця

                Смотрю  - глаза  своим  не  верю,
                что  Он нашёл  в  сопернице  моей ? -
                Я  красивей  её  и лучше,
                но  чем охмурила   она  его ?
                ++++++++++++++

                Чого на серці тихий щем?
                Чого так тихо ллються сльози?
                Я знов сама під цим дощем,
                а у душі моїй морози.
                А дощ іде і вітер завіває.
                Тікають всі.А я стою одна.
                Повз мене знов хтось тихо пробігає.
                А я не можу. На дорозі - ти - стіна.
                \ хто  автор -? /


Рецензии