Наречена

                Красивая  невеста,  но  это  не  я.
                Как  жаль, что  не я. Мне  жалко  себя.
                Хоть плачь, хоть не  плачь, -
                ничего  не  вернешь.
                Не  я, а  другая  пойдёт  под  венец.
                +++++++++++

                Серпнева ніч зірками золочена
                Коштовним вкрила землю полотном.
                В хатині спить дівчина-наречена
                Незвичним і таким щасливим сном.
                Їй ранок подарує день жаданий –
                Час поєднання люблячих сердець.
                Єдиний і на все життя коханий
                Піде із нею завтра під вінець.
                Освітить їм життя кохання зірка.
                Вони тепер дружина й чоловік.
                Кричатимуть їм гості гучно: «Гірко!!!»,
                Віщуючи солодкий в щасті вік.
                Вже сонечко промінням золоченим
                З землі скидає ночі сповиття.
                Прокинувшись, щаслива наречена
                Із ранком зустріча нове життя.
                / Юличка /      
               


      


Рецензии