Бабуся

Моя бабусю, де ж ти там у Всесвіті?
Який Харон куди тебе приплив?
Кому писати – що пропала безвісти
Моя чаклунка всіх казок і див?
У кому віднайти липневий спокій,
Що був до двадцать п’ятого числа?
І як мені дивитись в кароокий
Твій погляд з дерев’яного хреста?...


Рецензии