Квiтуе весна

Дівча по сусідству хмелиною в'ється,
Чарівна собою, хвилює красою.
Замріяне серце схвильовано б'ється
Нема вже спокою, спокою, спокою...

Приспів:
А на дворі весна,
І буяє земля,
В білім цвіті сади,
Ніби впали сніги
Навкруги, навкруги.
Пишно диво-весна
Розцвіла, розцвіла,
А дівчина така
Молода, молода.

Скажи мені, мила, у чому причина,
Що марю весною, не маю спокою?
Привітна і щира, ти в мене єдина,
І живу лиш тобою, тобою, тобою...

Приспів.

Ця дівчина мила - вже моя дружина,
ЇЇ поважаю і щиро кохаю.
Навічно здружила весняна та днина,
Ще й сьогодні, буває, згадаю, згадаю...

Приспів:
А на дворі весна, і квітує земля,
В біле вбрались сади, ніби впали сніги
Навкруги, навкруги.
Пишно диво-весна розцвіла, розцвіла,
А кохана така молода, молода.

                1994 р.


Рецензии
стильно, тепло, достойно. добре!

Александр Ярошевский   18.11.2013 21:32     Заявить о нарушении
Дякую за приємні слова!

Мыкола Ковальчук   19.11.2013 17:27   Заявить о нарушении