***

Ще б одну годину мені
на все про все.
Все тут, все там,
встигнути, збагнути, виграти.
Ще одну годину прагну понад усе.
Вчора чи завтра,
як її вичипити?

Час іде, минає, тільки я стою.
На одному місці
топчуся, скаржуся.
Слів не вистачає,
наодинці п`ю.
Розфарбую свої дні
і скажу тоді...

Сама собі своя,
сама собі суддя.
Сама вчинила так
на свій
на власний смак.
Тонути чи пливти
від сліз і самоти.
Вогонь чи лід долонь
Сама несу до скронь


Рецензии