Сп дниця

Я йду додому стежкою,
тягнеться спідниця.
Хенд-мейд така, з мереживом.
Люди, подивіться.
Довга й коротесенька,
кожен день новесенька.

Люди, подивіться,
яку маю спідницю.
Багатошарову, як чізкейк.
Ходімо зі мною,
всі двері відкрию.
Моя спідниця в стайлі свободи -
хіппі-хіппі шейк.

Новою йду дорогою,
кінець спідниці в`ється.
З новою перемогою-
хтось за спідницю б`ється.
Хитрощі жіночі - спідниця, а не очі.

У юбочці печворк
сідаю на шеббі стілець.
Вся така діточка сонця.
Зробити вперед крок,
свободи ковток весь
здатен не кожен хлопець


Рецензии