Глаза услышать... укр

Почути очі…
Так незвично…
Почути…
Справді, є щось в тОму…
Прикутий
Поглядом до ночі
Ти слухаєш…

Із напів-тОну,
Із музики
Глибин таємних,
Де блиск зіниць,
Сердець розмова,
В очах
Єднаєш
Блискавиці…

Вона не чує!
Крешуть
ГрОми,
Не розуміє
Поклик небо,
Надія падає
Остання…

Коли
Причина
Невідома –
Не допоможуть
Запитання…


Рецензии