Почуття

Кохання. Що це? Міф чи забуття?

Шалена пристрасть чи п'янка ненависть?

Красиве слово, може почуття?

Щаслива мрія чи сумна реальність?

 

Кохання. Що це? Радість чи журба?

Нестримний сміх чи нескінченні сльози?

Це вирок долі чи її ганьба,

це крок до щастя чи постійні грози?

 

Кохання. Що це? Де його знайти?

Ніхто не знає, навіть не покаже...

Той шлях до щастя, вічної мети.

Той шлях у край до незбагненних вражень.

 

Ніхто не скаже де його знайти,

воно блукає тихими стежками.

Воно блукає, щоб тебе знайти,

занапастити твоє серце й разум.


Рецензии