Ангел-Демон

Ти - ангел, що зійшов з небес до мене,
І світлом огорнувши душу вмить,
З тобою серце моє стало геть шалене -
Немов струна у грудях знов бринить.
Як ти ідеш, то розквітають квіти,
А солов'ї тобі наспівують пісень.
Тебе я бачу і не можу не радіти,
Як жаль, те що не бачу кожен день.
Ти - демон, що спокусою чарує,
Зі мною граєш ти у почуття,
А в моїх грудях ніби ураган вирує
І серце розриває від биття.
Політ твій є смертельним та жаданим,
Твій кожен крок підпалює вогонь
Своїм теплом до себе дуже маниш,
Та крига падає з твоїх сухих долонь.

Ти - світла тінь погідливої днини,
Ти - темне світло, що нічний торка потік.
До тебе я душою й серцем лину,
До тебе тілом я прикований навік ! ! !


Рецензии