УРА!!! Киевская футбольная победа! укр. язык

УРА,- Київська футбольна перемога!

Соколики потоптали гарно битючих петушків,
Добре так в Киеві на Олімпійському потоптали,
Зозуля Роман розкритися перед футболом зумів,-
Да і судді,по людські на полі свистали.

Фоменко ще не геній,але уже молодець!-
Доробив справу, невпевненого Болохіна,
Бо у вболівальніків вже урвався терпець-
Англія,Чорногорія,Польща,але Україна одна!

Грала команда,- артистів було дуже мало,
Мушкетери з Рібері,здалися козакам,-
Київська хвиля по стадіону пробігала-
Футбольне щастя та Президенти всміхались нам.

Тепер на Францію,"під Лейпціг" та "Ватерлоо",
Буде важко,та є вже гарний з голів доробок,
І вистачить лише одного единого гола,
Та тільки б,- чотири не пропустити в свої ворота.

А потім на сонячну  Бразилію "конкістадори",
Танцювати там "Румбу" та запальне "Самбо"-
"Розібратись" треба, з Мессі та Неймаром,
Спасибі за футбольний шедевр,до нашого столу!


Рецензии
Петро!
Чудова перемога українців!!!
Бажаю їм повторити цей успіх у Франції!
А Вас дякую за цього вірша!
З теплом, Геннадій.

Геннадий Сивак   17.11.2013 09:36     Заявить о нарушении
І Вам щире українське спасибі за підтримку,Генадій!

Пётр Лавренчук   17.11.2013 09:47   Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.