Довгi казки

“ДОВГІ”  КАЗКИ

Ось послухайте, будь ласка,
Мою довгу казку.
Така вона довга,
А ще й чепурненька,
А ще й кумедна, веселенька.
***
З’їло мило порося.
Оце й казочка уся.
***
Підковане порося.
Оце й казочка уся.
***
Жила-була баба Гапка.
Отут моїй казочці крапка.
***
А в нашого татка
Застрибала хатка.
Тут казці кінець,
Та ще й крапка.
***
Підмізинний Палець
Мазав хліб на смалець,
Всьому світу сповіщав:
– Казці зачинялець!
***
Вийшов рак з конем на ґерць.
Тут і казочці кінець.
***
Киця миші на десерт?!..
Тут і казці моїй щент.

З книги «ЖИВИЦЯ-ЧУДОВИЦЯ»


Рецензии