Поздоровлення для мами. 7. 11. 2003

Нехай весна прилине
На журавлиних крилах,
І вручить у долоню
Духмяну квітку-Долю.

Ти пронеси крізь роки
Й запам`ятай уроки,
Котрі вона дала,
Щоб ти їх в серці зберегла.

А літо розжене рукою
Всі хмари, що йдуть за тобою.
Й порадує те сонце,
Яке щоранку загляда в віконце.

Нехай ті промені яснії
Налиють чашу світлої надії.
А пізня, щедра осінь
Дарів природи дасть удосталь-

Кохання, щастя і добра,
Здоров`я, світла і тепла.
Миру, злагоди у домі,
Багато стежок в твоїй Долі.

Нехай зима тебе не знає
Десятою дорогой оминає.

Посвящается маме.

Автор картины - Зражевский Аркадий "Астры и хризантемы"


Рецензии