Садочок

Квіти в нашому садочку

закружляли у таночку.

Всі листочками зплелися

у таночок подалися.

Біля вишеньки кружляють,

юну леді забавляють!

Вона нині зайнялася, нареченою вдяглася.

Тож красуню цю зелену зараз сватають до клену!

Їм хрущі-музики грають,

бджоли медом пригощають!

Тож наступної весни поберуться вже вони!

Стало сонечко сідати

ми пішли відпочивати.

А в садку  гуло до ранку,

веселились до світанку!


Рецензии