Ну хIинра уркIилизе

Мадурида гIязизил дугьбе,
Ну хIинра хIа уркIилизе,
ХIадурар дия кьасане,
Пикри дарибил бекIизе.

Амма адамли кIачIхIайгъу,
Дия уркIи хIу дигахъес,
Бараб Аллагьли амру,
Диги цархIилике дихьес.


Рецензии