Ну подивись на мене кр зь прозр ння

Ну подивись на мене крізь прозріння,
І виріши востаннє: так чи ні,
Ну виведи мене з оціпеніння -
Бо раз живу лиш на землі.

Не бачу і не чую я нічого,-
Тому і карти всі тобі,
Без тебе вже не варта я нічого,
А раз живу лиш на землі.

Далеко мабудь запливли ми,
Час повертатися - та ні.
Кинь ти мене, бо я не зможу,
Хоч раз живу я на землі.


Рецензии