Краща

Я хотіла написати тобі щось нове.
Знаєшь, гарне таке й цнотливе,
Але в мене виходить гниле,
Брутальне й зовсім не миле.

З мене виходять слова,
Що дівчат доводять до сказу,
З мене виходять слова,
Які розбивають серця наче вазу.

З тебе виходять пусті і брехливі,
В тебе також все гниле.
Для твоїх дівок й вони будуть милі,
Для мене придумай нове.

Для мене завжди підбираєш найкраще,
З найбільшою долею люті.
Я ж бо завжди була краща,
Бо не любила прилюдій.


Рецензии