Надворi осiнь...

(Нашла случайно! Не судите строго, мне было всего 16 ;))


Надворі осінь… Холодно, морозно…
У верховітті вітер десь шумить…
І на душі у мене зараз млосно…
І туга на душі моїй лежить…

Люблю я вEсну, все коли сміється,
Коли радіє сонцю дітвора,
Легенький вітерець гілками в’ється,
А місяць травень літо вигляда…

Я місяць цей люблю понад усе -
Коли вишневий сад в дворі біліє,
Коли Вкраїна рідна вся цвіте.
І від краси тієї серце мліє…

Листопад, 1991


Рецензии