Енот укр

Ох! Чистьоха, хоть куди!
Миє фрукти він завжди.
Лиш вночі полює звір!
Дуже любить він зефір!
Модну маску чорну має,
Кожушинку доглядає.
Й дня не має без турботи!
Ну, а звуть його …
                (мотонЄ)


Рецензии