Темнi хмари

Темнії хмари обрій вбрали.
Суттєво лиш те, що відкрито для ока.
Звісно, фантазія може висока
Далі пробитись крізь шторми та шквали.

Та десь зупинившись,
Бо сили безмежні
Творцю притаманні лише
Та Герою.
Вступаєш у Більшість,
У гурт обережних,
У побут банальних кліше,
Мусиш «строєм»

Тягнутись крізь будні.
Всі місяці – грудні…


Рецензии