Солов на пiсня

Чарівну пісню співа соловейко
"Гей ти  козаченько,
приїджай на милу Україну ,
скоштуй червону калину" .

Солов'їна пісня - чарівна ,
буває весела,
буває сумна,
головне що красива ,
лише солов'їна . 


Рецензии