Нескладниця

НЕСКЛАДНИЦЯ

Ось така є нескладниця:
Сів комарик на ліжницю;
Сів – і миттю провалився,
В синім небі опинився.
А на небі під землею
Бородата шаста фея:
Сережки на ногах,
Босоніжки на вуха;х.

З книги «ЖИВИЦЯ-ЧУДОВИЦЯ»


Рецензии