ХIулукIус хIазакан

ХIу дия берхIи царри,
Дуния шале бихIуй,
БерхIила лямцIаначу,
Кьаркьала гона бируй.

Аркьуледари гIямру,
ХIулукIуле хIазакан,
УрхIаврусра кIайцIес  ну,
ТIарукIуй бяхIизакан.

ХIуеб забла арагъа,
Мурталра булхъан шулхIи.
ХIу кераэс бикале,
ХIулбиркур дия уркIи.


Рецензии