Teolog

Teolog - це щоденник бога,
що не закінчиться ніколи.
Ейч-те-ем-елівська облога
навкруг звичайного прикола.

Його старанно розмічають,
його примхливо форматують...
З теологом хильнувши чаю,
серьйозні речі я жартую,

але мені навсправді лячно,
бо там написано й про мене.
Кому повинна бути вдячна
за цей старий чужий щоденник?

І знов я персонаж, не автор,
і не несу відповідальність...
Про завтра прочитаю завтра.

Пробач мені мою нормальність.


Рецензии