Гепард укр

Гострий кіготь, наче ніж!
Плямок жовтих – не злічиш!
Жовтуватий камуфляж:
Для саван, а не на пляж!
Дві секунди на розгін –
Ой, газель зловив вже він!
На новий готовий «СТАРТ».
Швидше всіх біжить …
                (драпеГ)


Рецензии