***

Люди, люди! От такі ми дикі.
Наче звірі роззявили пащі.
Розбещені, брудні та вбиті
У міста кам'яних хащах.

Люди - люди! Куди ж ми котимось?
Із своїми списами - цілями.
Мітингуємо - бойкотуємо,
Намагаючись стати щасливими.

Люди - люди!Де наші іскорки?
Чим осяємо світле майбутнє?
Люди - люди. Ненависть знесилює.
Чи ви хочете зовсім не бути?!


Рецензии