aSk tEk bAsInA KaLmIs

Ask tek basina kalmis
Perdelerde saklanmis
Evinde yalniz kalmis
Tek basina aglamis
Kasimda kiraz acmis
Gorenleri sasirmis
Diger aclar soramamis
Neden o kisi sevmis
Ask tek basina kalmis
Kasimda kiraz acmis…


Рецензии