Стишки на конкурс королева осени

Я ОСІНЬ-дівчина прекрасна
Поллю дощами землю рясно
Щоб пізні яблука налилися нектаром
Прийду до вас із щедрим даром
Я принесу вам груш і винограду
Дарам моїм щоб люди були раді
Я фарбами яскравими розкрашу ліс
І заспіваю пісню дощика на біс
Я осінь-королева хризантем чарівна
Я осінь-дівчина прекрасна,безсумнівно.


Рецензии