Стишки для конкурса королева осени

Мое ім*я Даринка
Я щира Українка
Люблю свою країну
Найкращу Батьківщину

В сім*ї матусі й тата
Е в жовтні одна дата
Коли як ясне сонечко
З*явилась їхня донечка

Як живчик я була маленька
Раділа доні моя ненька
І брат Максим мені радів
Віршів мене він научив

Училась швидко я науки
І золоті у мене руки
Умію шити і в*язати
А ще умію танцювати

Тому й прийшла на ваше свято
Всім вам хотіла б побажати
Щоб наче осінь ви були багаті
Щоб дружні ви були й завзяті
І стало весело всім вам на нашім святі.


Рецензии