Митар...

  Сяйво зірок з небосхилу
  знову догорає...
  Чи то день з мого життя
  ще один минає?

  Що привніс він в мою долю -
  спокій чи митарства?
  Чи один ще день в неволі
  та кінець бунтарства?

  Сам себе я скривдив, мабудь -
  закінчились сили!
  Все життя шукав я правду -
  розгрібав від пилу...

  Та коли розгріб останнє,
  зрозумів, що марно,
  бо під пилом на підлозі
  не знайшов я правду!

    12.11.13г.


Рецензии