САМОвбивцi

То є ніч, що віє тривогою
То є сни, що кидають у жах
Самогубці ідуть своєю дорогою
Та не вперед, повернулись назад
То є страх електричної лампи
То є потяг з чужого вікна
Залишився сам на сам ти
А ніч поспівала й пішла
То є дим, що винищує твої легені
То краплі червоні на білім снігу
Що змінили листя зелені
Що принесли лиш ночі жаху
То є життя. Неминуче, неспинне
Та чи справді все просто отак?
Що життя вічне скажи самовбивці
І помітиш лиш сльози в очах.


Рецензии
Меня зацепило за душу. "Що життя вічне скажи самовбивці
І помітиш лиш сльози в очах." Это гениально!

Станислав Андреевич Барановский   13.11.2013 23:30     Заявить о нарушении