Весной. укр

ВЕСНА!
Проліски. Сині та сині.
Небом під ноги - цвітуть.
Сонце - у кожній краплині
Ніжні дзвіночки несуть.
Дзвінко співає синичка.
Хвоєю пахне сосна.
Всюди дзюркочуть потічки.
Бачиш! Настала ВЕСНА!

***********************
ПО ДОРОЗІ НА РОБОТУ
Гребуть газони граблЯми,
Фарбують старі паркани,
Зрізають засохлі віти,
Завмерли в чеканні каштани.
 
І сонце. Нарешті! І небо!
Розлоге, сліпучо-синє!
 
Як мало для щастя треба
Звичайній міській людині...

09.04.2012


Рецензии