Treasure

Крапля дощу. Ковток свіжої кави.
Нудьга. Буденність. Яскраві фарби.

Сірий. Колір.
Вже майже чорний.

Кіт в окулярах. Нічне створіння.
Фільми…
Діо.

Ментальність. Майже відчуття-
Банальність.

Холод. Листя. Зів’ялий корінь.
Погляд. Твікс.
Кривавий мікс.

Нудьга. Журба. «Привіт!»

Осінь. В зиму.
Димно.

Ковток кави.
Вже майже сметани.

Крапля дощу. В сніг.
Ти


Рецензии