Дия дарман жан

Гьай аман, гьай-гьай аман,
Дия чархис хIу дарман,
УркIилис дигахъибил,
Дия шила къадаран.

Дия дард пархат бара,
АхIарил дигахъуй жан,
ХIу гьанрикибил гъяйзе,
Бурцис хIа сурат, дарман.

Шиниша авлахъизе,
ДакIиле жегой вавне,
Агора хIакем дигуй,
Эш хугил дунъялизе.

ДягIбугьубил аргъизе,
БерхIи халкьис дигуйван,
Аркьулдар дия гIямру,
ТIарукIуле хIаке, жан.


Рецензии