Чому я вчителька

Учительська робота унікальна!
В ній переваг безмежна кількість є.
Моя робота – це захоплення моє!
За мить одну я можу опинитись
На сцені , як акторка, граю роль.
А можу в ролі слідчого з'явитись.
І , як розвідник, знаю я пароль.
Моя професія охоплює багато захоплень різних:
Як художник , я пишу картини,
За мить одну я тренер вже спортивний,
А ще через годину – музикант.
Я знаю – кожен має свій талант,
А от учителю доводиться бувати
У різних ролях: як пілот , літати,
А коли треба , хату збудувати,
А ,просто кажучи,фантазувати!
Без цього неможливо вчити
Малих дітей , як землю цю любити,
Як вірити у казку і у мрію,
І не втрачати ні за що надії!
Свій кожен день сприймати , як подію!
Я так живу – інакше не умію!




 


Рецензии